h

Nieuws van de afdeling

8 september 2018

Nieuwsflits

Donderdagavond 6 september hebben we de eerste kerngroep gehouden. De kerngroep is de plek waar alle leden welkom zijn om onderwerpen aan te dragen en mee te praten, denken en doen. Hier worden de acties die we houden in de gemeente bedacht en gepland. Dit keer was de opkomst klein, maar het gesprek was goed en ontspannen. Binnenkort gaan we buurten bij omwonenden van de zoutcavernes nabij Westerlee. 
De volgende kerngroep is donderdag 11 oktober.

Lees verder
9 juli 2018

Maand Juli

Beste SP-leden,

Lees verder
23 mei 2018

coalitieakkoord en bestuursverkiezing

De ledenvergadering van de SP afdeling Oldambt hebben woensdagavond het coalitieakkoord met de PvdA, PvhN en VVD die door Kees Zwagerman is voorgedragen unaniem goedgekeurd.
Daarna vond de bestuurverkiezing plaats. De bestuursleden waren Joop Petrusma en  Jantje Fens waren niet herkiesbaar.
De nieuwe leden werden voorgedragen en benoemd door onze scheidende voorzitter Joop.
Het bestuur bestaat nu uit Jacolien Komdeur als voorzitter, Frits Tonkes afdelingssecretaris, Johan Wesselink penningmeester, Robin Boltjes webmaster en de algemene bestuursleden Rikus Brader, Andre Nobbe en Willem van der Veen.

Lees verder
18 december 2017

Martin Viel gekozen als lijsttrekker.

De leden van de SP afdeling hebben Martin Viel als hun lijsttrekker gekozen. Martin Viel is nu fractievoorzitter voor de SP in de gemeenteraad. Nummer 2. op de lijst is Linda Bolderman- Lesterhuis, 3. Cor Mulder, 4. Harma Nobbe, 5. Rikus Brader, 6. Johan Wesselink en op 7. Jacolien Komdeur.

Lees verder
24 oktober 2017

Martin Viel beoogd lijsttrekker

De huidige SP-fractievoorzitter gaat ook tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen de kar trekken. Martin Viel is raadslid voor de SP sinds 2010 en daarvoor 4 jaar raadscommissielid in de toenmalige gemeente Scheemda. In die periode was hij tevens de afdelingsvoorzitter.

Lees verder

Pagina's

U bent hier