h

Reiderland

30 augustus 2007

Markt Nieuweschans.

Op zondag 26 augustus j.l. was het weer een gezellige drukte op de braderie in Nieuweschans.
Wij, van de SP Reiderland, hadden aan onze marktkraam dan ook niet te klagen over belangstelling van de marktbezoekers.

Lees verder
17 december 2006

Burgemeester Reiderland: SP een Zeepbel.

De burgemeester van Reiderland, Bart Horseling noemde de overwinning van de SP tijdens de 2e kamer verkiezingen een zeepbel

Lees verder
20 november 2006

Seniorenconvent in Reiderland afgeschaft

Met het aannemen van een nieuw reglement van orde is tijdens de raadsvergadering van 14 november het seniorenconvent afgeschaft en vervangen door een presidium.

Lees verder
3 oktober 2006

SP Reiderland, Scheemda, Winschoten en Bellingwedde samen op campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen.

WINSCHOTEN. Op initiatief van de SP afdelingen Reiderland en Scheemda heeft er afgelopen vrijdagavond 29-09-2006 een SP ledenvergadering plaatsgevonden over de te voeren campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in Winschoten.

Lees verder
9 november 2005

SP loopt woedend weg uit raadsvergadering

beerta
De Socialistische Partij is dinsdagmiddag al na twee minuten demonstratief weggelopen uit de raadsvergadering van de gemeente Reiderland. Fractievoorzitter Bart de Boer was woedend omdat de andere raadsfracties weigerden om tijdens de behandeling van de algemene beschouwingen te praten over privé-zaken van wethouder Peter Hagedoorn van Gemeentebelangen. De wethouder wordt er door de SP van beschuldigd dat hij in Amsterdam huurders van zijn grachtenpand met dreigementen uit hun woning probeert te zetten.

Lees verder

U bent hier