h

SP met SoeP Express in Winschoten

11 november 2006

SP met SoeP Express in Winschoten

Winschoten, 9 november 2006

Maandag 13 november gaat de SP in Winschoten de straat op met de opzienbarende SoeP Express. Het mobiele kunstwerk van beeldend kunstenaar Joep van Lieshout wordt door de partijactivisten gebruikt om het nieuwe eigen soepmerk van de SP uit te delen: SoeP.

Deze biologische en diervriendelijke tomatensoep is ontwikkeld in samenwerking met de bekende culinair recensent Johannes van Dam.

De leden van de SP-afdelingen Winschoten, Reiderland, Scheemda en Bellingwedde staan in het kader van de verkiezingscampagne van 13.00 uur tot 17.00 uur bij de Klinker.

Hans van LeeuwenOok komt Hans van Leeuwen mee. Hij staat 16e op de lijst van de SP en is deskundige op het gebied van cultuur. Er wordt soep uitgedeeld en er kan worden gediscussieerd over de ideeen van de SP.

SoeP is geschikt voor een vegetarisch en veganistisch dieet. Culinair specialist Johannes van Dam adviseerde de SP bij de ontwikkeling van SoeP. De SoeP Express is een mobiel werk dat kunstenaar Joep van Lieshout op verzoek van de SP heeft vervaardigd. Achter de auto gehangen is het een gesloten vorm, ter plekke wordt het opengeklapt en ontstaat een kookeiland en terras, compleet met SP-parasol.

Meer informatie: Warner Renken Dzn, tel 0597-430524

Hans van Leeuwen (54, Leidschendam). Beeldend kunstenaar, vanaf 2000 medewerker landelijk partijbureau voor afdelingsondersteuning en scholing. Raadslid in Leidschendam.

U bent hier