h

Nieuws van de afdeling

18 december 2017

Martin Viel gekozen als lijsttrekker.

De leden van de SP afdeling hebben Martin Viel als hun lijsttrekker gekozen. Martin Viel is nu fractievoorzitter voor de SP in de gemeenteraad. Nummer 2. op de lijst is Linda Bolderman- Lesterhuis, 3. Cor Mulder, 4. Harma Nobbe, 5. Rikus Brader, 6. Johan Wesselink en op 7. Jacolien Komdeur.

Lees verder
24 oktober 2017

Martin Viel beoogd lijsttrekker

De huidige SP-fractievoorzitter gaat ook tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen de kar trekken. Martin Viel is raadslid voor de SP sinds 2010 en daarvoor 4 jaar raadscommissielid in de toenmalige gemeente Scheemda. In die periode was hij tevens de afdelingsvoorzitter.

Lees verder
1 juli 2017

Griezelpad

Het Griezelpad tussen de Grintweg en de Trekweg is door de buurt zelf aangelegd over gemeentegrond. Jaren werd het "Griezelpad" gedoogd en belangrijker het pad was nuttig en gewenst. Tot dat een ambtenaar verschijnt en verordeneert, onder dreiging van een boete, het pad te verwijderen. Ons raadslid Cor Mulder was aanwezig om de mensen een hart onder de riem te steken.

Lees verder
19 maart 2017

SP stemmers, bedankt

Op de markt zaterdag 18 maart, het weekend na de verkiezingen is de SP weer paraat om hun stemmers te bedanken met het uitdelen van warme tomatensoep. Ook warm waren de talloze reacties van de mensen met wie wij spraken. SP-ers uit Oldambt, Pekela, Slochteren, Groningen en Hoogezand, samen met ons eigen 2de kamerlid Sandra Beckerman waren aanwezig. En natuurlijk de originele SP Soepkar.

Lees verder
15 november 2016

Ontwikkelingen huishoudelijke zorg

SP Oldambt is blij met de nieuwe besluitvorming rondom de huishoudelijke zorg.

Lees verder
8 november 2016

Huishoudelijke zorg Oldambt

Het is een heel vervelende situatie nu 280 werknemers bij Oosterlengte ontslag hebben gekregen en een tijd van onzekerheid in gaan over hun toekomst. De werkgelegenheid wordt behouden, maar het is altijd maar weer afwachten hoe het er werkelijk uit gaat zien bij de nieuwe werkgever.

Lees verder

Pagina's

U bent hier