h

Nieuws van de afdeling

12 juli 2024

ZET NEDMAG 13 JULI IN THE SPOTLIGHT

Foto: SP

Om de misstanden bij zoutwinner Nedmag aan de kaak te stellen organiseert de SP in Veendam op zaterdag 13 juli vanaf 13:00 uur een “Spotlight Walk”. Start zal zijn ter hoogte van de kringloopwinkel in Veendam en einddoel is de locatie van Nedmag aan de Billitonweg in Veendam. 

Lees verder
4 juli 2024

IN MEMORIAM: CHRIS NIELAND

Foto: SP

Op donderdag 4 juli 2024 hebben Marianne en Arthur namens de SP-afdeling Oldambt de uitvaartdienst van Chris Nieland in Leek bijgewoond.

Lees verder
4 juli 2024

BEWONERSBIJEENKOMST AZALEASTRAAT: SAMEN TEGEN SLOOP!

Foto: SP

Op 4 juli 2024 stonden de bewoners van de Azaleastraat in Winschoten op tegen de sloopplannen van woningcorporatie Acantus. Tijdens een bijeenkomst, georganiseerd door SP Oldambt, spraken de bewoners zich duidelijk uit voor renovatie in plaats van sloop.

Lees verder
1 juli 2024

NIEUWE ORGANISATIESECRETARIS

Foto: SP

Tijdens een extra ingelaste ALV (algemene ledenvergadering) hebben we op 27-06-2024 een nieuwe organisatiesecretaris gekozen.

Lees verder
19 mei 2024

GESLAAGDE LEDENAVOND VOOR HERHALING VATBAAR

Foto: SP Oldambt / SP Oldambt

Op  17 Mei jl. hebben we een algemene ledenavond georganiseerd. Zo'n twintig leden genoten in een ongedwongen sfeer van een gevarieerd programma.

Lees verder
26 april 2024

JEROEN NOBBE PLEIT VOOR INCLUSIVITEIT IN OLDAMBT TIJDENS MAIDEN SPEECH

Foto: Arthur Vroomans

Tijdens de recente gemeenteraadsvergadering waar de "Startnotitie Lokale Inclusie Agenda Oldambt" op de agenda stond, heeft ons Raadslid Jeroen Nobbe zijn maiden speech gegeven.

Lees verder

Pagina's

U bent hier