h

Nieuws uit 2009

22 november 2009

SP met 3 zetels in de raad van Oldambt

Ondanks de tegenvallende opkomst van slechts 42 % van de kiezers heeft de SP 10 % van de stemmen in de wacht gesleept. Graag bedanken we al die mensen van harte die SP gestemd hebben of op een andere manier aan dit succes meegewerkt hebben.

Lees verder
17 november 2009

Kom naar de verkiezingsbijeenkomst

De Oldambtgemeenten organiseren 18 november woensdag om 20.00 uur een verkiezingsbijeenkomst in de Tramwerkplaats in Winschoten. Iedereen is hier van harte welkom.

Lees verder
17 november 2009

De verkiezingscampagne, een verslag

De verkiezingscampagne is woensdag 18 november ten einde. In de weken ervoor is er door een groot aantal leden in veel dorpen en wijken van onze gemeente gefolderd, is er gedebatteerd voor zaaltjes en op de radio en er kwamen kamerleden langs. Kortom de SP was de afgelopen tijd goed zichtbaar. Een verslag.

Lees verder
11 november 2009

SP betreurt vertrek raadsleden Reiderland

Twee leden van de SP fractie en een commissielid van de gemeenteraad van Reiderland hebben met onmiddelijke ingang hun lidmaatschap van de SP opgezegd. De SP afdeling Oldambt betreurt dit besluit en heeft inmiddels Burgemeester L.P.A. van Kats van Reiderland medegedeeld dat betrokkenen vanaf heden niet meer de SP in de Gemeenteraad van Reiderland vertegenwoordigen.

Lees verder
5 november 2009

De toekomst begint in Oost-Groningen

"De toekomst van de Oost-Groningers en die van u begint vandaag hier in Oost-Groningen." Rikus Brader van de SP Oldambt opende daarmee de SP conferentie in de Oude Remise in Bad Nieuweschans.

Lees verder
3 november 2009

Nieuwe concept Blauwestad moet zorgen voor echte banen

Het concept Blauwestad is mislukt. Het is geen verrassing dat Koop-Tjuchem uit het project is gestapt. Zij zien geen winstkansen in het project. De provincie en gemeente zitten met de gebakken peren. De SP doet niet mee aan de discussie achter gesloten deuren en wil dat de informatie voor elke burger beschikbaar is.

Lees verder

Pagina's

U bent hier