h

Nieuws uit 2015

17 november 2015

Linda Bolderman over woonvisie Oldambt.

In de gemeenteraad van Oldambt van 16 november 2015 reageert Linda namens de SP fractie op de woonvisie. Zie hieronder haar betoog.

Lees verder
9 november 2015

Algemene beschouwingen 2016

Wanneer we de instanties mogen geloven staan bijna alle economische seinen op groen. Een grote groep Nederlanders staat echter nog steeds in het rood. Zij merken nog niets van een economisch opgang. De groei van banen was dit jaar minder sterk dan in 2014 en nu is de groei op de banenmarkt helemaal stil komen te liggen. Dat is slecht nieuws voor onze regio. Werk voor een fatsoenlijk loon is immers het beste middel tegen armoede.

Lees verder
19 oktober 2015

SP alternatief: 'De zorg is van ons!'

Komende zaterdag vraagt SP Oldambt uw steun en sympathie voor het SP zorgplan, welke is gebaseerd op solidariteit en samenwerking in plaats van op marktwerking.

Lees verder
15 september 2015

Noodopvang voor vluchtelingen in Blauwestad

Met de keuze om vluchtelingen op te vangen in de Blauwestad neemt Oldambt zijn verantwoordelijkheid. SP Oldambt is blij  iets te kunnen betekenen voor deze mensen die huis en haard hebben moeten verlaten door
oorlogsgeweld.

Lees verder
15 september 2015

Basisinkomen: briljant of belachelijk?

De Oldambster afdeling van de SP organiseert op 1 oktober een openbare avond over het basisinkomen. Voor en tegenstanders gaan dan met elkaar in debat. De SP nodigt iedereen uit dat debat in Finsterwolde bij te wonen.

Lees verder
11 september 2015

Cor Mulder nieuw raadslid voor de SP

Cor Mulder uit Winschoten neemt de vrijgekomen zetel in, nadat Hiljan Flokstra ontslag heeft genomen als raadslid.

Lees verder

Pagina's

U bent hier