h

Nieuws uit 2016

15 november 2016

Ontwikkelingen huishoudelijke zorg

SP Oldambt is blij met de nieuwe besluitvorming rondom de huishoudelijke zorg.

Lees verder
8 november 2016

Huishoudelijke zorg Oldambt

Het is een heel vervelende situatie nu 280 werknemers bij Oosterlengte ontslag hebben gekregen en een tijd van onzekerheid in gaan over hun toekomst. De werkgelegenheid wordt behouden, maar het is altijd maar weer afwachten hoe het er werkelijk uit gaat zien bij de nieuwe werkgever.

Lees verder
26 juni 2016

Held van de Leefbaarheid in Heiligerlee

De SP heeft in Heiligerlee onderzoek gedaan naar de leefbaarheid in het dorp. Wat is de beleving van de inwoners van dit dorp? Ze vertelden ons dat  meeste mensen hier heel graag wonen, wel vinden ze het jammer dat er geen supermarkt is. De ouderen zijn daarom erg blij met de rijdende buurtsuper. Daarentegen mag het groenonderhoud in het dorp wel iets beter.

Lees verder
17 juni 2016

SP roept Held van de Leefbaarheid uit in Heiligerlee.

Zaterdag 25 juni maakt de SP de winnaar bekend van de zoektocht naar de Held van de Leefbaarheid in Heiligerlee. Provinciaal Statenlid Jan Hein Mastenbroek overhandigt om 16:00 uur in het Speeltuingebouw op feestelijke wijze de prijs aan de winnaar.

Lees verder
8 maart 2016

Boeken voor asielzoekers

Na een aantal bewonersbijeenkomsten en overleg met de COA is de Noodopvang bij Beerta nu een feit De eerste bewoners zijn gearriveerd in de noodopvang in Beerta.

Lees verder

Pagina's

U bent hier