h

Nieuws uit 2008

16 november 2008

SP ondersteunt actie tot behoud Europese melkquotering

SP-Kamerleden Hugo Polderman en Krista van Velzen hebben vandaag de actie van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond en Dutch Dairy Board ondersteund voor het behoud van de Europese melkquotering. Beide Kamerleden werden speciaal bedankt omdat de SP de enige politieke partij is die zich achter de boeren schaarde.

Lees verder
14 november 2008

Donner: Inkomensdaling ouderen en zieken is gewenst resultaat

De soms forse inkomensdaling van ouderen, chronisch zieken en gehandicapten is precies wat de regering beoogt met de versobering van de ziektekostenaftrek. Dat zei minister Donner donderdag in een debat over de nieuwe regeling tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten. SP-Kamerlid Renske Leijten: “De minister geeft nu gewoon toe dat hij deze kwetsbare groepen in hun portemonnee wil treffen. Want door het schrappen van de ziektekostenaftrek komen veel mensen in de problemen. En de nieuwe regeling gaat niet al die problemen oplossen.”

Lees verder
20 juni 2008

Volle zaal bij Het grote zorgdebat

Oude Pekela- Het grote zorgdebat van de SP in Oost-Groningen was een groot succes. Ruim 150 mensen uit de zorg kwamen op de avond af. Veel onderwerpen kwamen aan de orde; van de thuiszorg, de huisartsenposten, tot de streekziekenhuizen.

Lees verder
20 juni 2008

Nieuwe fractievoorzitter

Ook voor ons als afdeling Winschoten kwam het bericht, dat Jan Marijnissen zijn werk als fractievoorzitter heeft neerlegd, als een volslagen verrassing.
Intussen is vandaag als nieuwe fractieleider Agnes Kant gekozen.

Lees verder
20 juni 2008

Nieuwe webmaster

Onze afdeling heeft in Thomas Ahlers weer een webmaster gevonden, nadat we een paar maanden "webmaster-loos" waren.
De vorige webmaster is i.v.m. met zijn nieuwe baan in Amsterdam vertrokken.

Lees verder
13 februari 2008

Problemen rond het PGB

Van verschillende kanten krijgen wij signalen dat mensen zo maar ineens te maken krijgen met forse kortingen van hun PGB.

Lees verder

U bent hier