h

Nieuws uit 2005

30 december 2005

Ledenvergadering

Ledenvergadering.
Tijdens de ledenvergadering van 15 december 2005 is het betuur herkozen

Lees verder
10 december 2005

Harry van Bommel bezoekt Scheemda!

heeft Harry van Bommel Scheemda bezocht.

Lees verder
9 november 2005

SP loopt woedend weg uit raadsvergadering

beerta
De Socialistische Partij is dinsdagmiddag al na twee minuten demonstratief weggelopen uit de raadsvergadering van de gemeente Reiderland. Fractievoorzitter Bart de Boer was woedend omdat de andere raadsfracties weigerden om tijdens de behandeling van de algemene beschouwingen te praten over privé-zaken van wethouder Peter Hagedoorn van Gemeentebelangen. De wethouder wordt er door de SP van beschuldigd dat hij in Amsterdam huurders van zijn grachtenpand met dreigementen uit hun woning probeert te zetten.

Lees verder
23 oktober 2005

Bezuiniging op jeugd- en jongerenwerk van de baan.

Op donderdag 20 oktober was de vergaderzaal voor de commissievergadering vol. Veel jongeren waren aanwezig om de commissieleden duidelijk te maken wat het Schienvat en Neon voor hen betekenden.
Het Schienvat is een jeugd- en jongerencentrum in Finsterwolde en Neon een jongerenproject. Voor beide had het college van B en W een bezuiniging op de begroting van 2006 opgenomen.
Een van de jongeren maakte gebruik van het spreekrecht en hield een pleidooi voor deze jeugd- en jongervoorzieningen.

Lees verder
9 juli 2005

Geen lijstverbinding van SP en VCP

Als afdelingvoorzitter van de Socialistische Partij in Scheemda wil ik graag reageren op het artikel in het DVHN van zaterdag 09-07-2005 met de titel: “Communisten en SP slaan handen ineen”.

Lees verder

U bent hier