h

Nieuws uit 2014

30 november 2014

Actie landbouwverkeer

In het Oldambt is er door verschillende instanties aandacht besteed aan het landbouwverkeer wat steeds groter en zwaarder wordt, maar ook steeds sneller. Tot nu toe heeft dit niet geleid tot aantoonbaar gedragsverandering door de boeren of loonwerkers.

Lees verder
26 oktober 2014

SP Oldambt op de markt

Leden van SP Oldambt hebben het afgelopen weekend SP-kranten uitgedeeld, zoals de Zo-krant en de Ouderen-krant.

Lees verder
23 oktober 2014

SP Oldambt: "grenzen aan topsalarissen in de zorg".

De gemeenteraad heeft op maandag 20 oktober zich unaniem uitgesproken tegen topsalarissen in de zorg hetgeen vanaf 2015 onder de verantwoordelijkheid valt van de gemeente.

Lees verder
19 oktober 2014

Coalitie maakt doorstart.

De coalitie, SP,PvdA, PvhN en CDA maakt een doorstart. De coalitiecrisis ontstond door tweespalt in de CDA fractie. Dit betekende  dat één CDA raadslid de begroting niet wilde steunen. Nu de raadslid uit de fractie is gestapt is dit probleem uit de wereld.

Lees verder
27 september 2014

SP Oldambt op bezoek

SP afdeling Oldambt gaat op bezoek bij instanties die zich bezig houden en zich inzetten voor mensen. Zo zijn wij dit voorjaar op bezoek geweest bij het Schienvat in Finsterwolde, voor de zomer bij de voedselbank in Winschoten en nu onlangs op 5 september bij het Leger des Heils in Winschoten.

Lees verder
26 september 2014

Winkeltijdenbesluit.

Gemeenten kunnen sinds 1 juli 2013 zelf bepalen wanneer zij vrijstelling en ontheffing verlenen van de winkeltijden. De SP Oldambt is daar om meerdere redenen niet voor. Toch werd  deze week het voorstel in de gemeenteraad aangenomen om de zondagopening vrij te geven van 12 tot 18 u. en voor supermarkten tot 22 u.

Lees verder

Pagina's

U bent hier