h

Nieuws uit 2023

14 november 2023

SP Oldambt sluit verkiezingscampagne af in Sint Vitusstraat als steunbetuiging tegen de voorgenomen sloopplannen

Foto: Arthur

Vier dagen voor de verkiezingen zal de SP in Oldambt de verkiezingscampagne officieus afsluiten met de bewoners aan de Sint Vitusstraat in Winschoten. Met een kop soep, een goed gesprek en vooral een goede sfeer wil de partij de bewoners een steuntje in de rug geven op deze laatste zaterdag voor de verkiezingen.

Lees verder
23 oktober 2023

Aftrap campagne met SP Jongeren op SuPerZaterdag in Winschoten

Foto: Gerard Loos

Zaterdag 21 Oktober heeft de SP in de provincie Groningen de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in Winschoten afgetrapt. Deze actie werd georganiseerd door SP Jongeren oost-Groningen.

Lees verder
23 oktober 2023

Jeroen Nobbe geïnstalleerd in Oldambster Gemeenteraad

Foto: Jeroen Nobbe

Op woensdag 18 Oktober j.l. is Jeroen Nobbe geïnstalleerd als raadslid voor de SP fractie in de Gemeenteraad van Oldambt. 

Lees verder
30 september 2023

SP-er Johan Wesselink stopt als raadslid in Oldambt

Foto: SP

Johan Wesselink, sinds 2018 actief namens de SP in de gemeenteraad van Oldambt, heeft zijn ontslag ingediend bij burgmeester Sikkema. Wesselink kwam in november 2018 in de raad als vervanger van de zieke Cor Mulder. Tijdens zijn raadsperiode heeft hij zich altijd ingezet voor een gedegen en rechtvaardige financiële boekhouding van de gemeente.

Lees verder
23 augustus 2023

REIS MEE MET DE BUS NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST OP 17 SEPTEMBER

Foto: SP

Op de zondag voor Prinsjesdag komen wij op voor Nederland. Want het is tijd voor verandering!

Op veel plekken in het land organiseren de lokale SP-afdelingen een bus om gezamenlijk naar het PrinsjesdagProtest te reizen. Dat is gezelliger en veel goedkoper.

Lees verder
11 juli 2023

Het kabinet is gevallen, tijd om op te staan!

Foto: SP Landelijk

We gaan met een heel ander gevoel de vakantieperiode in dan we tot vorige week voor ogen hadden. Met gevoel voor strategie heeft de VVD het kabinet laten klappen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier