h

Nieuws uit 2023

14 december 2023

SP weet middels interpellatiedebat second opinion sloop Sint Vitusstraat af te dwingen bij Oldambster college

Foto: SP

Winschoten - Het College van Oldambt heeft tijdens een interpellatiedebat, aangezwengeld door SP fractievoorzitter Harma Nobbe, een sprankje hoop gebracht bij bewoners van de Sint Vitusstraat in Winschoten. 

Lees verder
11 december 2023

SP Oldambt vraagt interpellatiedebat aan over aangevraagde sloopvergunning Sint Vitusstraat

Foto: SP

Op 13 december 2023 zal er tijdens de raadsvergadering van de gemeente Oldambt een interpellatiedebat worden aangevraagd door SP fractievoorzitter Harma Nobbe. Reden hiervoor is de recent aangevraagde sloopvergunning voor 27 karakteristieke jaren ‘20 woningen aan de Sint Vitusstraat door woningstichting Acantus. Als een meerderheid van de raad instemt met dit interpellatiedebat zal de kwestie worden toegevoegd aan de agenda en worden behandeld tijdens deze raadsvergadering.

Lees verder
14 november 2023

SP Oldambt sluit verkiezingscampagne af in Sint Vitusstraat als steunbetuiging tegen de voorgenomen sloopplannen

Foto: Arthur

Vier dagen voor de verkiezingen zal de SP in Oldambt de verkiezingscampagne officieus afsluiten met de bewoners aan de Sint Vitusstraat in Winschoten. Met een kop soep, een goed gesprek en vooral een goede sfeer wil de partij de bewoners een steuntje in de rug geven op deze laatste zaterdag voor de verkiezingen.

Lees verder
23 oktober 2023

Aftrap campagne met SP Jongeren op SuPerZaterdag in Winschoten

Foto: Gerard Loos

Zaterdag 21 Oktober heeft de SP in de provincie Groningen de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in Winschoten afgetrapt. Deze actie werd georganiseerd door SP Jongeren oost-Groningen.

Lees verder
23 oktober 2023

Jeroen Nobbe geïnstalleerd in Oldambster Gemeenteraad

Foto: Jeroen Nobbe

Op woensdag 18 Oktober j.l. is Jeroen Nobbe geïnstalleerd als raadslid voor de SP fractie in de Gemeenteraad van Oldambt. 

Lees verder
30 september 2023

SP-er Johan Wesselink stopt als raadslid in Oldambt

Foto: SP

Johan Wesselink, sinds 2018 actief namens de SP in de gemeenteraad van Oldambt, heeft zijn ontslag ingediend bij burgmeester Sikkema. Wesselink kwam in november 2018 in de raad als vervanger van de zieke Cor Mulder. Tijdens zijn raadsperiode heeft hij zich altijd ingezet voor een gedegen en rechtvaardige financiële boekhouding van de gemeente.

Lees verder

Pagina's

U bent hier