h

Aftrap campagne met SP Jongeren op SuPerZaterdag in Winschoten

23 oktober 2023

Aftrap campagne met SP Jongeren op SuPerZaterdag in Winschoten

Foto: Gerard Loos

Zaterdag 21 Oktober heeft de SP in de provincie Groningen de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in Winschoten afgetrapt. Deze actie werd georganiseerd door SP Jongeren oost-Groningen.

Uit alle hoeken van de provincie kwamen zo'n 30 SP-ers richting Oldambt om gezamenlijk de campagne af te trappen. SP Jongeren Oost-Groningen had een ludiek spandoek gemaakt en zorgde daarnaast dat alle aanwezigen werden voorzien van een broodje en wat te drinken. Sandra Beckerman, huidig kamerlid en nummer twee op de kieslijst was ook aanwezig. 
Na deze ludieke openingshandeling waarbij alle aanwezigen poseerden voor het mega-spandoek ging het gezelschap in groepjes uiteen om in de wijken deur-aan-deur met de mensen in gesprek te gaan. Het manifest "Één tegen Tweedeling" vormde hierin de leidraad voor het gesprek. In dit manifest leggen we als partij uit dat:

  • Ieder mens moet kunnen voorzien in zijn of haar levensonderhoud
  • Ieder mens heeft recht op een betaalbaar huis
  • Ieder mens heeft recht op goede zorg
  • Ieder mens heeft recht op schone energie
  • Ieder mens heeft recht op voldoende voedsel

Sandra Beckerman ging met de mensen aan de Sint Vitusstraat in gesprek. Daar komen huurders in opstand tegen de geplande sloop van hun woningen.

Reactie toevoegen

U bent hier