h

Jeroen Nobbe geïnstalleerd in Oldambster Gemeenteraad

23 oktober 2023

Jeroen Nobbe geïnstalleerd in Oldambster Gemeenteraad

Foto: Jeroen Nobbe

Op woensdag 18 Oktober j.l. is Jeroen Nobbe geïnstalleerd als raadslid voor de SP fractie in de Gemeenteraad van Oldambt. 

Hij vervangt het onlangs opgestapte raadslid Johan Wesselink. Jeroen stelt zich hieronder graag even aan u voor:

"Mijn naam is Jeroen Nobbe, ik ben 24 jaar en ik ben al ruim 10 jaar lid van de SP. Zodra ik 14 werd, ben ik meteen lid geworden! Vanaf mijn 11e ging ik al mee de markt op en stond ik op voor de rechten van mensen en hun gelijkheid. 

Nu, 10 jaar later, werk ik bij Budget Food, een winkelketen die voedselverspilling tegengaat. Dit doe ik met veel plezier. 

Van het raadswerk verwacht en hoop ik dat ik de maatschappij een klein beetje kan veranderen, of eigenlijk verbeteren. Het liefst zo veel mogelijk, maar klein beginnen zal het beste werken. Ik hoop meer gelijkheid te kunnen realiseren en ik hoop jongeren te kunnen ondersteunen en motiveren in het leven."

 

Reactie toevoegen

U bent hier