h

Coalitie maakt doorstart.

19 oktober 2014

Coalitie maakt doorstart.

De coalitie, SP,PvdA, PvhN en CDA maakt een doorstart. De coalitiecrisis ontstond door tweespalt in de CDA fractie. Dit betekende  dat één CDA raadslid de begroting niet wilde steunen. Nu de raadslid uit de fractie is gestapt is dit probleem uit de wereld.

Fractievoorzitter Martin Viel,"Ik ben blij dat het CDA orde op zaken heeft gesteld. Dit is voor het CDA beter en zeker ook voor de coalitie. Het grote doel blijft namelijk het op orde brengen van de gemeentefinancien. Dit proces willen wij zoveel mogelijk laten leiden door de visie van de coalitie. Nu het CDA zich kan vinden in de voorliggende begroting kan de coalitie verder. Een doorstart van de coalitie is wat de SP betreft de beste keuze. De gemeente staat immers voor een enorme opgave. Wij hebben alle tijd en energie nodig om dit doorstastend maar ook zo zorgvuldig mogelijk te doen. De menselijke maat blijft voor de SP een belangrijke uitgangspunt. Het wordt passen en meten tussen wat willen wij en wat kunnen wij".

Reactie toevoegen

U bent hier