h

SP Oldambt op bezoek

27 september 2014

SP Oldambt op bezoek

SP afdeling Oldambt gaat op bezoek bij instanties die zich bezig houden en zich inzetten voor mensen. Zo zijn wij dit voorjaar op bezoek geweest bij het Schienvat in Finsterwolde, voor de zomer bij de voedselbank in Winschoten en nu onlangs op 5 september bij het Leger des Heils in Winschoten.

Anneke Hensen, "Wij waren onder de indruk wat het Leger des Heils te bieden heeft aan 2de hands kleding. Door een grote groep vrijwilligers is het mogelijk dat de kledingwinkel dagelijks open is. Het ziet er zeer verzorgd uit en misschien nog wel het belangrijkste, het heeft mensen met een kleine beurs echt iets te bieden.

Daarbij komt ook nog het sociaal aspect, de wekelijkse koffiemorgen. Mensen die eenzaam zijn, problemen hebben of gewoon even afleiding nodig hebben maken hier gebruik van. Het was een informerend en leerzaam bezoek".

Reactie toevoegen

U bent hier