h

Noodopvang voor vluchtelingen in Blauwestad

15 september 2015

Noodopvang voor vluchtelingen in Blauwestad

Met de keuze om vluchtelingen op te vangen in de Blauwestad neemt Oldambt zijn verantwoordelijkheid. SP Oldambt is blij  iets te kunnen betekenen voor deze mensen die huis en haard hebben moeten verlaten door
oorlogsgeweld.

Wij prijzen het college in hun voortvarendheid om de helpende hand te bieden toen de mogelijkheid
zich voor deed. SP fractielid Willem Nomden,"Oldambt is een linkse en sociale gemeente en het kan niet anders dan dat we deze mensen willen helpen, net als elk ander mens die door wat voor reden dan ook in moeilijkheden is. De menselijke maat is ons lief. En de locatie Blauwestad is een prima plek voor een opvang die zo snel gerealiseerd moet worden".

Reactie toevoegen

U bent hier