h

Nieuwe concept Blauwestad moet zorgen voor echte banen

3 november 2009

Nieuwe concept Blauwestad moet zorgen voor echte banen

Het concept Blauwestad is mislukt. Het is geen verrassing dat Koop-Tjuchem uit het project is gestapt. Zij zien geen winstkansen in het project. De provincie en gemeente zitten met de gebakken peren. De SP doet niet mee aan de discussie achter gesloten deuren en wil dat de informatie voor elke burger beschikbaar is.

Het gaat om miljoenen gemeenschapsgeld, opgehoest door diezelfde burger, het is hun geld. De SP wil dat rondom het Oldambtmeer een breed pakket van voorzieningen voor toerisme en recreatie wordt ontwikkeld. Wat werkelijk kan zorgen voor de beloofde honderden banen. De bevolking van Oldambt en de gemeente zal hiervan de vruchten plukken en mede daardoor de voorzieningen op peil kunnen houden.

U bent hier