h

GESLAAGDE LEDENAVOND VOOR HERHALING VATBAAR

19 mei 2024

GESLAAGDE LEDENAVOND VOOR HERHALING VATBAAR

Foto: SP Oldambt / SP Oldambt

Op  17 Mei jl. hebben we een algemene ledenavond georganiseerd. Zo'n twintig leden genoten in een ongedwongen sfeer van een gevarieerd programma.

Bob de Greef, afdelingsvoorzitter in Stad en tevens landelijk scholingsmedewerker trapte de avond af met een inleiding op de aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement. Hierbij ontstond een levendige discussie over waarom we als SP kritisch zijn op de huidige Europese invloed die vooral is gebaseerd op een kapitalistisch ideaal.

De avond werd vervolgd met een gevarieerde pubquiz met over de onderwerpen nederlandse politiek, popmuziek, sport en algemene kennis. Bob de Greef ging er met de winst vandoor en er waren maar liefst vier deelnemers die op de tweede plaats eindigden. 

Na de pauze zorgden Anneke Hensen (kerngroep) en Harma Nobbe (fractievoorzitter) voor het nodige vertier met een sublieme variant op Marco Schuitmaker's bekende liedje Engelbewaarder.

Harma Nobbe &  Anneke Hensen
Foto: SP Oldambt / SP Oldambt

De avond werd afgesloten met de spraakmakende Zembla-documetaire "De slag om Ganzedijk" uit 2009 waarin SP oudgedienden Willem Nomden en Rikus Brader acte de préséance geven.

Aangezien we officieel een nieuwe organisatiesecretaris moeten benoemen zullen we op korte termijn opnieuw een ledenavond organiseren. We zullen hier wederom een gezellige avond van maken. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Reactie toevoegen

U bent hier