h

JEROEN NOBBE PLEIT VOOR INCLUSIVITEIT IN OLDAMBT TIJDENS MAIDEN SPEECH

26 april 2024

JEROEN NOBBE PLEIT VOOR INCLUSIVITEIT IN OLDAMBT TIJDENS MAIDEN SPEECH

Foto: Arthur Vroomans

Tijdens de recente gemeenteraadsvergadering waar de "Startnotitie Lokale Inclusie Agenda Oldambt" op de agenda stond, heeft ons Raadslid Jeroen Nobbe zijn maiden speech gegeven.

In zijn betoog deelde Jeroen het kenmerkende verhaal van Robin, een rolstoelafhankelijk lid van onze partij die tevens in zijn functie als webmaster en bestuurslid van onschatbare waarde is voor de afdeling. Jeroen legde bloot dat Robin's ervaringen een schrijnend licht werpen op de obstakels die mensen met een beperking dagelijks tegenkomen en kwam met enkele sprekende recente voorbeelden. Jeroen sprak zijn vastberadenheid uit om zich in te zetten voor gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit in Oldambt.

De hele speech van Jeroen is terug te kijken via maiden speech Jeroen vanaf minuut 00:33:00

Foto: Arthur Vroomans

Reactie toevoegen

U bent hier