h

Rikus Brader lijsttrekker SP in Oldambt

12 september 2009

Rikus Brader lijsttrekker SP in Oldambt

Woensdag 17 juni zijn tijdens de Algemene Leden Vergadering van de SP in Oldambt de eerste 10 leden van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Oldambt gekozen. Tot lijstrekker is gekozen Rikus Brader uit Finsterwolde. De verkiezingen zijn op 18 november.



Rikus Brader uit Finsterwolde is lijsttrekker voor de SP in Oldambt

De tot lijsttrekker gekozen Rikus Brader is op dit moment voorzitter van de SP in Oldambt. Eerder was hij lid van het landelijke bestuur van de SP en hij was wethouder in de gemeente Rheden. Brader is 54. Tweede op de lijst is Gerard Strikker, hij is op dit moment fractie-voorzitter van de SP-fractie in de gemeente Scheemda. Nummer drie is Hiljan Flokstra, inwoner van Bad Nieuweschans. Hij is fractielid van de SP in Reiderland en voor de SP lid van de Provinciale Staten van Groningen.

Verder staan op de lijst: Martin Viel (Scheemda), Jan Kenter (Winschoten), Ineke van der Hoeven (Finsterwolde), Thea Moes (Westerlee), Nadia May (Westerlee), Willem Nolden (Finsterwolde) en Jos van Dijken (Nieuwolda).Op de ledenvergadering van begin september wordt de rest van de lijst vastgesteld.

U bent hier