h

Nieuw bestuur SP Oldambt.

8 maart 2012

Nieuw bestuur SP Oldambt.

Op maandag 5 maart hield SP Oldambt haar ledenvergadering in het verenigingscentrum Antenne te Westerlee. Op het programma stond het kiezen van een nieuw afdelingsbestuur, discussie over de aankomende bezuinigingen en de plannen van het bestuur voor het komend jaar.

Het nieuw bestuur bestaat uit voorzitter Gerda Siks uit Scheemda, organisatie secretaris Willem Nomden uit Finsterwolde en penningmeester Sandra Plat uit Nieuw Scheemda. Andre Nobbe en Richard Nobbe zijn gekozen als algemeen bestuurslid en komen beide uit Winschoten. Richard Nobbe zal zich ook bezig gaan houden met jongerenzaken in de gemeente.
We hebben afscheid genomen van Martin Viel en Jos van Dijken. Martin was jarenlang afdelingsvoorzitter, eerst in de oude gemeente Scheemda en de laatste twee jaar in Oldambt. Jos was de afgelopen twee jaar penningmeester. We willen ze voor hun inzet bedanken!
De speerpunten waar het nieuwe bestuur zich de komende tijd mee bezig zal houden is het ‘buurten in de buurt’ in de dorpen en wijken in de gemeente Oldambt, zodat we weten wat er leeft bij de mensen. Ook zullen we met de marktkraam de straat op blijven gaan, zoals we de afgelopen tijd al hebben gedaan. Daarnaast zullen wij meer dan voorheen leden werven en opleiden om vervolgens actief te laten worden in onze afdeling.
Het huidige politieke klimaat is verre van rooskleurig vandaag de dag, daarom is een sterke SP hard nodig, ook in het Oldambt! Wil je meedoen, neem dan contact op met ons. (oldambt@sp.nl /0629042433 )

U bent hier