h

Martin Viel gekozen als lijsttrekker.

18 december 2017

Martin Viel gekozen als lijsttrekker.

De leden van de SP afdeling hebben Martin Viel als hun lijsttrekker gekozen. Martin Viel is nu fractievoorzitter voor de SP in de gemeenteraad. Nummer 2. op de lijst is Linda Bolderman- Lesterhuis, 3. Cor Mulder, 4. Harma Nobbe, 5. Rikus Brader, 6. Johan Wesselink en op 7. Jacolien Komdeur.

Lijstduwer is Kira Dekker, Kira is musicus/artiest voor haar beroep en is op dit moment actief in de Voice of Holland. Kira wil meer dan alleen de lijst duwen. Zij wil iets betekenen voor Oldambt en zich in het bijzonder inzetten om jongeren meer politiek bewust te maken. De SP is haar partij en zij wil zoveel mogelijk mensen die dat nodig hebben kunnen helpen.

Foto: SP

Ook werd het verkiezingsprogramma vastgesteld, met de titel “Sociaal Doorpakken” wordt de intentie uitgesproken het huidige sociale beleid door te zetten en daar waar kan te verbeteren.

SP Oldambt ziet in wethouder Kees Swagerman weer als hun wethouder voor de komende vier jaar.

Reactie toevoegen

U bent hier