h

STOP DE SOCIALE SLOOP

6 september 2019

STOP DE SOCIALE SLOOP

De SP werkt niet mee aan de bezuinigingen die andere partijen willen doorvoeren in Oldambt. Zij willen bezuinigen op onder andere thuiszorg en gehandicaptenvervoer, het schoolontbijt en andere sociale voorzieningen. En ze wilden niet luisteren naar onze alternatieven. Daarom zijn wij uit het college gestapt. 

‘Het is heel pijnlijk dat we deze stap moesten zetten. Maar andere partijen kunnen niet van ons verwachten dat wij meewerken aan de afbraak van zoveel belangrijke zaken. Wij zullen voorop lopen in de strijd tegen deze sociale sloop. Wij zullen sociale alternatieven aandragen en openhartige oppositie voeren tegen slechte voorstellen. Ik nodig iedereen uit mee te doen.’ Linda Bolderman - Lesterhuis Fractievoorzitter SP

 

‘Politici in Den Haag hebben met hun bezuinigingen veel ellende veroorzaakt in onze samenleving. Daardoor moeten lokale bestuurders soms harde keuzes maken. Maar de SP gaat die afbraak niet nóg verder verergeren met harde lokale bezuinigingen. Dat nemen wij niet voor onze rekening.’ Kees Swagerman, voormalig wethouder Oldambt

 

 

 

 

Wij leggen onze keuzes graag uit. Overal waar dat kan en moet. Maar wij organiseren ook mensen tegen slechte plannen. Gisteren, vandaag en morgen. Doe mee!
Morgen staan wij op straat om in gesprek te gaan, je vind ons vanaf 10 uur in het centrum van Winschoten en vanaf 12 uur in Scheemda. De komende weken zullen wij zeker ook in onze dorpen zijn

Reactie toevoegen

U bent hier