h

Bijlage van de SP afdeling Oldambt bij de Tribune van januari 2021

6 februari 2021

Bijlage van de SP afdeling Oldambt bij de Tribune van januari 2021

Beste partijgenoten,
 

Enkele jaren terug ben ik gevraagd om voorzitter van de SP afdeling Oldambt te worden. En dat heb ik aangenomen. Dit heb ik met name aangenomen omdat ik het belangrijk vind dat er een actieve club SP-ers in de gemeente Oldambt is die opkomt voor een goede  woon en leefomgeving. Wanneer er een actieve club in de gemeente aanwezig is dan weet je ook wat er zoal speelt binnen je gemeente. Dit is belangrijk want dit kan weer door gespeeld worden naar onze fractie. Zo hebben we ons de laatste jaren sterk gemaakt voor de huurders binnen onze gemeente, de problemen rondom de bio-massa, zoutopslag, etc.

Inmiddels ben ik verhuisd naar de provincie Drenthe en kan geen voorzitter meer zijn van de afdeling Oldambt. Ik neem afscheid met pijn in m’n hart, omdat ik met fijne jaren heb mogen beleven samen met het bestuur, de fractie en de actieve leden.

Ik wens iedereen nog vele goede en strijdvaardige jaren waar we ons inzetten voor menswaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Met vriendelijke groet,

Gerda Siks

Uiteraard wensen wij Gerda heel veel plezier in haar nieuwe woonomgeving en wij zullen haar grote inzet, kennis en leiderskwaliteiten node missen. Wellicht dat we in de nabije toekomst nog op gepaste wijze afscheid van haar kunnen nemen en bedanken voor haar werk.

Een en ander betekent dat er een nieuwe voorzitter moet worden gekozen in onze afdeling. Aangezien we op dit moment (corona) geen ledenvergadering kunnen organiseren, heeft het bestuur besloten dat oud-voorzitter Joop Petrusma, voorlopig als interim-voorzitter die rol op zich zal nemen, totdat een ledenvergadering weer mogelijk is. Dan zal naast een nieuwe voorzitter reglementair ook een nieuw afdelingsbestuur worden gekozen.

Wil je je kandidaat stellen voor het bestuur of wil je op een andere manier actief zijn in de afdeling, neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer of via onderstaand e-mail adres.

Hoewel het nieuwe jaar al weer een paar weken oud is, wenst het bestuur en de fractie iedereen een heel goed 2021, in de hoop dat het coronavirus snel onder controle is en wij ons weer volop in kunnen zetten voor een socialer Oldambt.

Joop Petrusma – interim voorzitter
tel: 0641163549
email: Jooppetrusma@hotmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier