h

We zoeken verhalen, oplossingen en eisen voor Buitenparlementaire Enquête Groningen. Help je mee?

5 april 2022

We zoeken verhalen, oplossingen en eisen voor Buitenparlementaire Enquête Groningen. Help je mee?

De SP wil van zoveel mogelijk gedupeerden van de gaswinning hun ervaringen en hun oplossingen en eisen horen. Daarom start de partij een ‘buiten parlementaire enquête’. Tweede Kamerlid Sandra Beckerman: “Naar de gedupeerden is de afgelopen jaren niet tot nauwelijks geluisterd. Nu er een parlementaire enquête komt is ook een Groningse tegenhanger hard nodig.”

Op vrijdag 8 april om 19:30 uur organiseert de partij daarom in hotel Spoorzicht in Loppersum een avond om met mensen te spreken die mogelijk mee willen helpen zoveel mogelijk verhalen op te halen voor de buiten parlementaire enquête.

Wil je helpen? Kom dan vrijdag ook naar Loppersum.

Beckerman: “Nog steeds wachten vele duizenden gedupeerden. Juist hun verhalen en hun oplossingen en eisen moeten worden gehoord. We blijven strijden voor respect voor Groningen. Dat komt er alleen als gedupeerden zelf worden gehoord.”

De komende tijd zullen wij op Het Hogeland ook in gesprek gaan met mensen om hun verhalen, oplossingen en eisen te horen.

Mailen kan ook via: mbootsma@sp.nl
Bellen mag naar 06-18799005

Reactie toevoegen

U bent hier