h

B&W voelden zich niet echt onder druk gezet.

21 februari 2023

B&W voelden zich niet echt onder druk gezet.

Foto: Bert Schaak

Op de ingelaste raadsvergadering 20-02-23 lieten de leden allemaal hun mening horen, maar veel nieuws leverde dit niet op en B&W voelden zich niet echt onder druk gezet. Zo herkenbaar, de arrogantie van de macht. 

Ook niet door de massale opkomst van de ruim 300 bezorgde burgers die weer een stukje van de leefbaarheid in de dorpen zien verdwijnen, het zijn ook wel bezuinigingen op bezuinigingen, het wordt er niet leuker op.

Maar vooral op het sportcomplex de Hardenberg heeft B&W zich nu vastgebeten, er is geen beweging in te krijgen.
Het lijkt wel of alles zich alleen mag afspelen in Winschoten en dat de buitengebieden niet echt mee mogen doen.
Alleen goed om tijdens verkiezingen de stemmen binnen te halen, maar daar ligt tevens een valkuil voor het viertal bezuinigers, als je de bevolking lang genoeg schoffeert, kan er bij de komende verkiezingen zomaar een andere meerderheid ontstaan.

Foto: Bert Schaak

Uiteindelijk is er nog een kleine toezegging gedaan dat een koper het één jaar moet openhouden als zwembad.
Maar dat is eigenlijk een wassen neus, eventuele geïnteresseerden wachten gewoon af tot de gemeente deze eis laat vallen.

Reactie toevoegen

U bent hier