h

RECENTE BRAND ROTTE KIES ONDERSTREEPT BELANG SP ACTIE

6 juni 2023

RECENTE BRAND ROTTE KIES ONDERSTREEPT BELANG SP ACTIE

Foto: Arthur Vroomans

Winschoten - Op 5 juni is er voor de zoveelste keer brand gesticht in het complex dat bekend staat als de rotte kies van Winschoten. De SP afdeling Oldambt is vorige maand begonnen handtekeningen te verzamelen voor een petitie die het gemeentebestuur oproept actie te ondernemen. Deze nieuwe brand toont wederom aan dat er nu écht iets moet gebeuren.

De SP heeft al weken een petitie online staan en zal zaterdag 17 juni wederom op de markt in Winschoten aanwezig zijn en het winkelend publiek vragen om de petitie te ondersteunen. De partij heeft inmiddels zo’n 400 steunbetuigingen verzameld en hoopt dit aantal nog minimaal te verdubbelen om deze tijdens de raadsvergadering van 21 juni aan te bieden aan het gemeentebestuur.

Teken hier de petitie: https://oldambt.sp.nl/form/rottekies 

Reactie toevoegen

U bent hier