h

SP Oldambt in gesprek met ontevreden kiezers

26 januari 2024

SP Oldambt in gesprek met ontevreden kiezers

Foto: SP Oldambt

Om de gevoelige nederlaag van de Tweede Kamerverkiezingen te begrijpen is de SP zowel intern als extern een onderzoek gestart. 

Alle leden zijn uitgenodigd om een enquête in te vullen en de afdelingen is gevraagd om in gesprek te gaan met de stemmers. Middels een enquête onder kiezers hoopt de partij ook meer inzicht te krijgen in de beweegredenen van stemmers om uit onvrede over de huidige politieke situatie hun stem aan met name de PVV te geven waar voorheen deze proteststem naar de SP ging.

Zaterdag 27 januari zal de Oldambtster SP vanaf 12 uur op hun vaste standplaats voor het gemeentehuis aan de Langestraat te vinden zijn om met het winkelend publiek in gesprek te gaan. Hiervoor is een enquête opgesteld waarin onder andere wordt gevraagd wat de partij in hun ogen beter zou kunnen doen. De enquête wordt anoniem verwerkt.

De enquête is ook in te vullen op de website van de SP Oldambt via https://oldambt.sp.nl/form/enquete

Reactie toevoegen

U bent hier