h

SP STEUNT STRIJD ZIEKENHUISMEDEWERKERS VOOR BETERE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

18 september 2019

SP STEUNT STRIJD ZIEKENHUISMEDEWERKERS VOOR BETERE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

Foto: SP

Woensdag 18 september voeren medewerkers van het OZG in Scheemda actie voor betere arbeidsomstandigheden.  De ziekenhuiszorg en de voorwaarden waaronder het personeel moet werken staan onder grote druk. Dit betekent een bescheiden loon, personeelstekorten en een hoge werkdruk. De SP steunt de medewerkers die vandaag zondagdiensten draaien in hun strijd. Daarom trokken Oldambster SP’ers in alle vroegte richting het OZG om de personeelsleden een hart onder de riem te steken en te steunen in hun strijd voor een goede CAO.

"SP'er Joop in actie, honderden flyers (  zie bijlage ) zijn er vandaag aan het personeel uitgedeeld.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier