h

SP ZET EINDSPRINT ROTTE KIES IN

16 juni 2023

SP ZET EINDSPRINT ROTTE KIES IN

Foto: Arthur Vroomans

De SP afdeling Oldambt is al geruime tijd bezig steunbetuigingen te verzamelen tegen de verpauperde panden tegenover het oude ziekenhuis in Winschoten aan de mr Stikkerlaan, beter bekend als de Rotte Kies.

Komende zaterdag staan de vrijwilligers van deze afdeling weer op hun vertrouwde stek bij het gemeentehuis om steunbetuigingen te verzamelen en aanstaande maandag zullen de SP Jongeren Oost-Groningen de wijken in gaan om deur aan deur met de inwoners in gesprek te gaan over dit onderwerp. 

De SP wil het eindresultaat van deze petitie aanbieden aan het college van burgemeester en wethouders tijdens de raadsvergadering van 21 juni aanstaande.

De petitie is online in te vullen op de website van de oldambster SP: oldambt.sp.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier